KRS247.no

Henter værvarsel...

– Tenk utenfor boksen

Vi hører om vårslipp, prisoppgang i januar og sovende sommer. Men er dette sannheter om boligmarkedet, og skal vi følge strømmen når vi skal selge bolig? Nei, mener vår boligekspert Alex Modahl. 

– Dette er oppleste sannheter som ikke nødvendigvis er til det beste for kundene, sier Modahl som mener det ofte kan være fornuftig å tenke litt utenfor boksen.

– Det er klart at om man har en stor hage, så er det fornuftig å selge boligen mens den blomstrer og er pen. Men om man ikke har noen hage, eller bare en liten, så er jo dette overhodet ikke nødvendig å bruke tid på, mener Modahl.

For å ikke bli usynlig i den store mengden er det viktig å tenke utenfor boksen, og legge boligen for salg når det er best for deg. Det kan du få gode råd av din boligmegler til å finne tidspunktet for.

– Det er vår plikt å gi kundene de beste rådene for når de skal selge. Antall kjøpere holder seg noenlunde konstant gjennom hele året, så vi må være smarte i valget av tidspunkt for salg sier Modahl.

 

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/186937360″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]