Annonse

– Tenk utenfor boksen


Foto: Helge Martin Markussen

Vi hører om vårslipp, prisoppgang i januar og sovende sommer. Men er dette sannheter om boligmarkedet, og skal vi følge strømmen når vi skal selge bolig? Nei, mener vår boligekspert Alex Modahl. 

– Dette er oppleste sannheter som ikke nødvendigvis er til det beste for kundene, sier Modahl som mener det ofte kan være fornuftig å tenke litt utenfor boksen.

– Det er klart at om man har en stor hage, så er det fornuftig å selge boligen mens den blomstrer og er pen. Men om man ikke har noen hage, eller bare en liten, så er jo dette overhodet ikke nødvendig å bruke tid på, mener Modahl.

For å ikke bli usynlig i den store mengden er det viktig å tenke utenfor boksen, og legge boligen for salg når det er best for deg. Det kan du få gode råd av din boligmegler til å finne tidspunktet for.

– Det er vår plikt å gi kundene de beste rådene for når de skal selge. Antall kjøpere holder seg noenlunde konstant gjennom hele året, så vi må være smarte i valget av tidspunkt for salg sier Modahl.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar