Annonse

Tar boligen din i innbytte


Det er vanlig å levere bilen sin i innbytte når man kjøper ny, men å gjøre det samme med en bolig høres rart ut. Helt til Kim Johansen fra Roger Aamodt eiendom fikk ideen. 

-Vi hadde lyst til å prøve noe nytt, og tar derfor boligen i innbytte, forteller han.

Rent praktisk betyr det at hvis du ønsker å kjøpe en av deres boliger kan du velge å selge din gamle bolig til dem, og betale et eventuelt mellomlegg.

– Vi tar hele risikoen ved å selge boligen din videre. Men det er ikke vi som setter verdien på boligen. Vi får inn tre meglere som setter en takst, og snittet av de tre blir da prisen, forteller Johansen som ikke legger skjul på at dette krever mer arbeid av dem som utbygger.

Hør mer her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer