Annonse

– Sunt boligmarked i Kristiansand


Illustrasjonsfoto: Steffen Rikenberg, DNB Eiendom

Som tallene viste forrige uke, opplevde Kristiansand en liten vekst i boligprisene i mai måned med 0,3 prosent. Men det som utmerker seg mest er at det går mye raskere å få både kjøpt og solgt bolig enn tidligere.

– Den største utfordringen vi har hatt er at det har vært lang omsetningstid tidligere i år. Da har vi ligget på mellom 60 og 80 dager. Så ser vi på mai måned at vi er nede i 45 dager. Da begynner det iallfall å fungere enda bedre og raskere i våre øyne, sier Alex Modahl fra DNB Eiendom Vågsbygd til KRS247.

Alex Modahl – Foto: Helge Martin Markussen

Han har noen tips til deg som har en bolig som har ligget ute for salg lenge.

– En må iallfall ta en diskusjon med megleren om prisspørsmålet. Det kan være andre elementer ved boligen. Hvis bildene er tatt tidligere i vår, sent i vinter, så bør man absolutt kanskje vurdere å ta noen nye bilder. Hvis det er vrient og det er liten interesse så kan det være hensiktsmessig at boligen får hvile litt fra markedet. Kanskje man skal gjøre noen tiltak som å male opp de slitte veggene, endre på noen ting som gjør at flere kanskje kan fange opp interessen for nettopp den boligen, sier Modahl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer