Annonse

Snart blir denne historie


Foto: Ann Helen Gjerde

Hver dag bytter nettselskapet ut 350 målere om dagen, og snart skal alle husstander i Agder bli kvitt den gamle strømmåleren som man leser av selv. Inn i huset kommer en måler som gjør jobben for deg, og som gir deg enten høyere eller lavere strømregning.

– Med den nye måleren blir fordelingen av strømregningen din mye mer rettferdig. Man kan bruke mest strøm når det er billigst. Det sier Rolf Bjarne Eriksen fra LOS.

Rolf Bjarne Eriksen, LOS.  (Foto: Ann Helen Gjerde)

Rolf Bjarne Eriksen, LOS. (Foto: Ann Helen Gjerde)

Fram til den nye måleren er i hus må du huske på å lese av strømmen på vanlig måte. Gjør du ikke det, får du en regning ut fra det selskapet tror du kommer til å bruke, altså en stipulert strømregning. Har du glemt på lese av strømmen over en lang periode, kan du få deg en ubehagelig overraskelse.

– Vi har gode kvalifiserte gjetninger, så hvis du lar være å lese av strømmen en måned så treffer vi ganske godt. Men glemmer du det i tre år kan du risikere å få en ganske kjedelig regning, sier Eriksen.

Hør mer om hvordan det nye strømmåleren fungerer:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer