KRS247.no

Henter værvarsel...

Slik finner du den rette

Det er lurt å vite hva slags behov man har. Det er det klare rådet fra eiendomsmegler, Alex Modahl, når jeg spør ham hvordan man finner den rette boligen. Det er derimot ikke lurt å være for rask.

– Noen forelsker seg gjerne i første leiligheten de ser på, og blir litt blinde i prosessen. Man bør ha en tanke bak det man skal investere i, blant annet hvor lenge man skal eie boligen. Skal man ha sin første leilighet, er det kanskje lurt å se seg om i et område der det er lett å omsette på et senere tidspunkt, og der hvor prisveksten er av det bedre, sier Modahl.

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Jeg spør Modahl om hvem som pleier å ende opp angrende etter et boligkjøp. Det er, ifølge ham, de som har latt det gå litt kjapt i svingende.

– De har ikke undersøkt godt nok i forkant, blitt påvirket av omgivelsene rundt og ikke helt tatt valget selv. Da kan det fort oppleves litt galt, og det er en ganske dyr konsekvens, sier Modahl.

Hør flere tips til boligkjøp her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/248464608″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]