Annonse

Selveier eller borettslag?


Jøran Flakk (Foto: Ann Helen Gjerde)

Aksjeleiligheter er en utdøende rase, og skal du stå fritt til å leie ut er ikke borettslagsleilighet det aller beste valget. Det finnes flere ulike eieformer, og det kan ha betydning for deg når du skal bo i din nye leilighet.

– Frihetene er noe større når man bor i en selveierleilighet, her står man mye friere når det gjelder å disponere boligen slik man ønsker seg. Skal man drive utleie i et borettslag er det spesielle retningslinjer man må følge. I tillegg har myndighetene sagt at det å eie i et borettslag skal verdsettes, dokumentavgiften er det fritak for i et borettslag. Det sier Jøran Flak, eiendomsmegler i Dnb.

Hør mer om de ulike eieformene her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer