Annonse

Rolig boligmarked i Kristiansand


Foto: Vidar Meltveit, Wikipedia

Der avisene i går kunne melde om stigende boligpriser over hele landet, skilte Kristiansand seg ut med priser i motsatt retning. For vår boligekspert er det ikke overraskende å se en boligpris som går ned i november.

– Det er helt innenfor normalen, sier Alex Modahl fra DNB Eiendom Vågsbygd til KRS247.

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Han tror det er litt stille før stormen, men det ligger ikke an til den store pågangen over nyttår heller.

– Det vi opplever nå er at oppdragsinngangen er litt lavere enn den pleier å være. Og det tror jeg skyldes den omstillingen vi har hatt her med nedbemanninger i regionen vår. En del vil nok bli litt passive og avventene i forhold til den utviklingen endelig blir og mange har fått seg ny jobb og er litt usikre på hva fremtiden bringer, sier Modahl.

Omløpstiden på boliger i Kristiansand ligger på 81 dager, som står i sterk kontrast til for eksempel Oslo, hvor det i snitt går 12 dager fra en bolig blir lagt ut på markedet til den er solgt.

– Det viser at markedet kanskje har tatt litt juleferie, sier Alex Modahl.

Hør mer om Modahls analyse av boligmarkedet på Agder her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer