Annonse

Pilotprosjekt med stjerner i margen


Illustrasjonsfoto: NITO

Da DNB Eiendom bestemte seg for å starte opp med kjøpsrådgivning til boligkjøpere som også var DNB-kunder, trodde de ikke de skulle få de tilbakemeldingene de har fått. I det hele har de latt seg overvelde av hvor høyt folk setter pris på tilbudet.

– Det viser seg at behovet er ganske stort og tilbakemeldingene vi får på dette er nesten 100% udelt positivt, sier Alex Modahl fra DNB Eiendom.

Det er mye du skal tenke på når du skal kjøpe bolig. Hvor lang tid bruker du på visning? Hvordan går man inn i en budrunde? Hvilke ting skal man være obs på når man vurdere å levere inn bud? Spørsmålene er mange, i følge kunderådgiver Ronny A. Eikerol.

– Vi har alt fra førstegangskjøpere til proffe kjøpere inne, forklarer han.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer