Annonse

– Overraskende mye aktivitet


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

På Sørlandet har allerede fritidsboligmarkedet begynt å bli småvarmt. Det kommer noe overraskende på Alex Modahl fra DNB Eiendom. 

– Det er overraskende, egentlig, sier Modahl til KRS247.

Like sikkert som høsten kommer, flytter folk sine øyne inn mot fjellet og hyttemarkedet. Hovden, Bortelid og Gautestad er steder som trekkes frem som populære steder. Trykket på markedet er større enn Modahl hadde ventet seg på forhånd, og det har kommet tidligere.

– Vanligvis øker aktiviteten fra høstferien og utover, men i år har det kommet ganske tidlig etter sommerferien.

– Er det noen områder som stikker seg ut?

– Hovden, selvfølgelig. Det skjer også mye spennende på Bortelid. Du har Gautestad. Folk må se an hva de trenger, forventer og hva man kan ta seg råd til. Har man behov for alpinsenter er jo Hovden, Bortelid og Brokke veldig attraktive steder, men er man mer opptatt av langrennsski så kan man se på helt andre destinasjoner som har en rimeligere inngangsbillett, avslutter megleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer