KRS247.no

Henter værvarsel...

Oppleverer raskere boligsalg med interiørhjelp

Det koster mye penger å flytte og for mange er det nok å bruke penger på flyttebyrå og megler. Men det finnes flere og flere som ofrer noen kroner på interiørkonsulenter som Connie Krossen. Og vår boligekspert har opplevd at omsetningstiden har gått kraftig ned etter et besøk av Krossen.

– I mange tilfeller viser det seg at de boligene vi har hatt interiørkonsulenten inne, så er det en stor verdi i forhold til at boligene blir raskere omsatt. Så vi har eksempler der vi har startet en salgsprosess uten rådgivningen der Connie [Krossen] har vært inne i etterkant og vi har gjort endringer i boligen, og tatt nye bilder og presentert boligen på nytt, hvor markedet har oppfattet det som en nyhet. Dette har igjen ført til at vi med mer ting å jobbe med har fått solgt boligen. Så at det har en stor verdi, er det ingen tvil om, forteller Alex Modahl fra DNB Vågsbygd til KRS247.

Og ifølge Krossen er det noe de fleste boligselgere gjør som hun må rette på.

– Det er at det egentlig er altfor mye i boligen. Jeg ser det når jeg går inn så er det jeg gjør mest, er å ta bort ting. Det er mange møbler, også er jeg litt opptatt av at vi kan bruke det de har. Så jeg går først gjennom hele huset og deretter flytter jeg rundt litt på møbler. Og det som er kjekt å se er å se i etterkant at folk faktisk har fulgt linja. Det som jeg er mest opptatt av, er at du får flotte bilder. Ofte så ser jeg at dersom du har for mye, så er ikke folk interessert i det. De klarer ikke å se for seg hvordan boligen kan bli, sier interiørkonsulenten som nylig besøkte en bolig som fikk seg en totalforvandling.

– Vi var inne her i en bolig som var tom. Da malte vi opp litt, det var ikke mye vi gjorde. Det var to-tre gulv og litt på veggen, satte inn noen nye møbler og eieren kommer inn etterpå og var helt sjokkert og lurte på om det var hennes leilighet, sier Krossen.

– Og det som hører med til historien var at denne hadde ligget ute en periode hvor vi gikk inn og gjorde disse endringene i etterkant. Det førte til at det kom flere folk på visning og den ble også solgt etter første visning, forteller Modahl.

Se Alex Modahl sin direktesending fra boligspalten.

 

DNB boligtips live på Radiosør -Gjest Connie Krossen interiørkonsulent ?

Posted by Alex Modahl on 23. januar 2017

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/304253691″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]