Annonse

Nå trenger jorda lupiner og hønepøne


En fin hage og fine bed er noe vi alle ønsker oss. Hvem vil vel ikke ha nabolagets grønneste plen?

For å få hagen og bedene fine, så trengs det en opprydning og jorda trenger å bli fôret. Kanskje har dere som vår reporter i alle år gjødslet for å få det grønt og frodig?

Ordet kunstgjødsel skurrer fælt i ørene til plantemann Morten Bragdø ved Randeund Hagesenter. Bruk av kunstgjødsel betyr at jorda nå sliter, og da er det kanskje på tide å gå over til ett helt nytt system?

Hagen vår trenger opprydning, og klargjøring etter vinteren, og vi har hørt gartner Morten Bragdø fortelle hva hagen og jorda trenger. Mange har kanskje fått seg en liten tankevekker, i alle fall de av oss som i årevis har brukt kunstgjødsel noen ganger i løpet av våren og sommeren.

En annen ting som er viktig når det kommer til klargjøring, er dette med beskjæring. Vår reporter er en av sikkert mange som aldri blir helt klok på når man egentlig skal foreta beskjæring. Da er det godt at Bragdø kan gi et oppklarende svar:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer