Annonse

Melder om høy aktivitet i fjellet


Alex Modahl - Foto: Helge Martin Markussen

Mange planlegger å bruke høstferien i fjellet. Ikke bare på fjellturer og kortspill, men også på visning. Ifølge Alex Modahl fra Dnb har allerede mange vist sin interesse for hyttekjøp og visning.

– Henvendelsene begynte allerede rett etter sommerferien, og flere hytter har blitt solgt i løpet av august og september, noe som er forholdsvis tidlig i hyttesesongen, sier Modahl.

De fleste kikker på hytter i områdene Bortelid, Brokke, Hovden og Gautefall. Disse stedene ligger innen tre timers kjøring, og er hytter som ligger i alle prisklasser.

– De fleste destinasjonene har alle prisklasser, men skal man ha de virkelig rimelige hyttene må man utenfor disse store destinasjonene. Da må man også sette pris på en litt andre kvaliteter enn det disse destinasjonene leverer.

Uansett prisklasse, anbefaler Modahl folk å på visning før snøen legger seg.

– Vi anbefaler jo folk å komme på visning før snøen kommer, slik at man kan se hytta og området rundt, sier Modahl.

Hør «Boligtips» her :
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer