Annonse

Meglerens råd; -Sjekk ut Vågsbygd


Foto: ENO Arkitekter / Fundament

Det har i løpet av vårslippet kommet mange boliger ut for salg i Kristiansand og på Sørlandet. DNB Eiendoms Alex Modahl mener markedet er interessant, men uforutsigbart.

– Vi ser at det er høy aktivitet, men det er stor, stor forskjell fra de ulike boligene i de ulike områdene. Det resulterer i at noen får veldig mange på visning og budrunde på boligene mens andre ikke får noen på visning, sier Modahl til KRS247.

Det er ikke noe fasitsvar på hvilke boliger som kommer til å selge raskt. Dog er det noen ting som stikker seg ut, som forventet.

– Gode eneboliger av en viss størrelse med god beliggenhet fyker unna. Leilighetsmarkedet går tålelig greit hvor de populære områdene går jevnt og trutt, og så ser vi en del boliger som blir liggende. Vi har ikke alltid svaret på hvorfor det skjer.

Derfor oppfordrer Modahl deg som boligkjøper til å utvide horisonten din en smule. Han tror flere kan bli overrasket over hvor mye man kan få for pengene sine.

– Jeg synes flere burde få opp øynene for Vågsbygd. Der får du veldig bra bolig for pengene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer