Annonse

– Lurt å kjøpe bolig nå


Illustrasjonsfoto: Hege Høpfner/Newswire

November er gjerne ikke den måneden du forbinder med kjøp og salg av bolig, men det er nettopp derfor det kan være lurt å gjøre en bolighandel.

– Det er færre om beinet og du har et større forhandlingsgrunnlag på denne tiden av året, sier vår boligekspert Alex Modahl.

Alex Modahl (Foto: Pål Lomeland)

Alex Modahl (Foto: Pål Lomeland)

Han spår at vi kommer til å få en ny prisvekst igjen i boligmarkedet etter nyttår, men ikke like kraftig som vi hadde på begynnelsen av dette året. I tillegg så pleier boligprisene å få en liten nedgang mot slutten av året.

– Det er også ikke så mange som tenkte på bolighandel fordi det er så mye annet som skal handles inn før jul, sier Modahl.

Men et bytte av bolig tar fortsatt litt tid her på Sørlandet, så sjansen for å feire jul i en ny bolig er ikke spesielt stor.

– Da må det virkelig gå unna, men vanlig så går det alt fra en måned til tre og fire måneder i overtakelsestid. Det avtaler man med dagens eier eller selger, sier han.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer