Annonse

Lurt å forberede seg før visningen


Forbered deg grundig, og tenk ut spørsmål før du går på visning. Det synes som et godt råd, som mange ikke følger. Når folk kommer på visning, har de satt seg lite inn i informasjonen som på forhånd er gitt av meglerne. Det mener eiendomsmegler i DNB, Alex Modahl.

– De har gjerne lest eller sett på bildene på finn, men ikke gjort noe særlig mer enn det. Da kommer det gjerne litt tynne spørsmål på visning, mye av de folk lurer på er det allerede gitt informasjon om. I salgsoppgaven er det blant annet en boligsalgsrapporten fra takstmann. Der kan det være ting man trenger hjelp til å forstå, sier Modahl.

Megleren er som regel ikke både rørlegger, elektriker, fliselegger og megler, men kan videreformidle og innhente den informasjonen du søker. Men da må du stille megleren de spørsmålene du lurer på.

– Det kan være lurt for eksempel å merke ting man ikke forstår i salgsoppgaven, med gult. Da er det lettere for oss å være konkrete i tilbakemeldingene, sier Modahl.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer