KRS247.no

Henter værvarsel...

Lexington åpner ny butikk på Sørlandssenteret

Kles- og hjemmeinnredningskjeden Lexington åpner  en ny Concept Store på Sørlandsenteret i løpet av juni. Dette blir en av to nye butikker i Norge.

Lexington ble grunnlagt i 1997 og er et svensk selskap som designer, utvikler og selger hjemmetekstiler og kleskolleksjoner. Lexingtons produkter finnes i dag på totalt 900 utsalgssteder i Norden, resten av Europa, USA og Asia. Nå kommer de altså også til Kristiansand.

Gard Asak og Lexington åpner snart Concept Store i Kristiansand | Foto: Lexington Norway

Gard Asak og Lexington åpner snart Concept Store i Kristiansand | Foto: Lexington Norway

– Vi har i dag egne butikker i både Bergen og Stavanger. Da vi skulle se på nye interessante lokasjoner falt Kristiansand seg naturlig, et spennende område i vekst. I tillegg er Sørlandssenteret et av de aller største senterne i Norge og vi har lenge ønsket å åpne butikk der. Når vi nå fant de perfekte lokalene, er vi veldig glade for at vi få muligheten til å åpne en stor og flott butikk midt i hjertet av Sørlandet, sier Gard Asak, Chief Operating Officer i Lexington Norway AS til KRS247.

Erfaringer gjennom lokale samarbeidspartnere, gjør at Asak har store forhåpninger til at kjeden vil lykkes med å etablere seg på Sørlandet.

– Vi ser allerede at etterspørselen for våre produkter er stor, gjennom Hansen & Co og T. Lynn i Kristiansand sentrum, som allerede selger deler av vårt sortiment. Vi er derfor sikre på at Lexington med en ny butikk på Sørlandssenteret vil prege markedet i området i lang tid fremover. Vi har kommet for å bli, avslutter Asak.

Hør intervju med COO-en her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/197966926″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]