Annonse

Lexington åpner ny butikk på Sørlandssenteret


Kles- og interiørkjeden, Lexington åpner avdeling på Sørlandssenteret. Her fra selskapets avdeling på CC Vest | Foto: Lexington Norway

Kles- og hjemmeinnredningskjeden Lexington åpner  en ny Concept Store på Sørlandsenteret i løpet av juni. Dette blir en av to nye butikker i Norge.

Lexington ble grunnlagt i 1997 og er et svensk selskap som designer, utvikler og selger hjemmetekstiler og kleskolleksjoner. Lexingtons produkter finnes i dag på totalt 900 utsalgssteder i Norden, resten av Europa, USA og Asia. Nå kommer de altså også til Kristiansand.

Gard Asak og Lexington åpner snart Concept Store i Kristiansand | Foto: Lexington Norway

Gard Asak og Lexington åpner snart Concept Store i Kristiansand | Foto: Lexington Norway

– Vi har i dag egne butikker i både Bergen og Stavanger. Da vi skulle se på nye interessante lokasjoner falt Kristiansand seg naturlig, et spennende område i vekst. I tillegg er Sørlandssenteret et av de aller største senterne i Norge og vi har lenge ønsket å åpne butikk der. Når vi nå fant de perfekte lokalene, er vi veldig glade for at vi få muligheten til å åpne en stor og flott butikk midt i hjertet av Sørlandet, sier Gard Asak, Chief Operating Officer i Lexington Norway AS til KRS247.

Erfaringer gjennom lokale samarbeidspartnere, gjør at Asak har store forhåpninger til at kjeden vil lykkes med å etablere seg på Sørlandet.

– Vi ser allerede at etterspørselen for våre produkter er stor, gjennom Hansen & Co og T. Lynn i Kristiansand sentrum, som allerede selger deler av vårt sortiment. Vi er derfor sikre på at Lexington med en ny butikk på Sørlandssenteret vil prege markedet i området i lang tid fremover. Vi har kommet for å bli, avslutter Asak.

Hør intervju med COO-en her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer