Annonse

Kanskje tid for nytenking for selgere?


Foto: Vidar Meltveit, Wikipedia

I et marked som kjølnes, kan det være en idé å prøve ut litt nye ting dersom du skal selge boligen din. Det er ikke sikkert at en bred tilnærming for å få flest mulig folk på visning er effektivt lenger, når alle boliger ser likere og likere ut.

– Det skyldes i stor grad at folk ikke ønsker å ta sjanser og heller vil presentere noe som er allment akseptert. Noe som faktisk viser et lite glansbilde av huset der og da, sier Jøran Flakk fra DNB Eiendom til KRS247.

Han mener også at de nye boligene går mye i den samme fella. Hvitmalte gipsplater, 14 mm eikeparkett på gulvet, glatte flater på garderobeskap, badet og på kjøkkenet.

– Igjen, man ønsker ikke å ta noen sjanser. Jeg mener det er på tide å stikke seg ut, sier Flakk.

Flakk mener at det ikke nødvendigvis må handle om materialvalget i boligen, men at det kan handle om livvstilen huset innbyr til. Hør hele intervjet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer