Annonse

– Ingen kollaps i sikte


Foto: Pål Lomeland

I dag ble det klart at boligprisene falt i september. Det er ikke uventet, ei heller videre dramatisk. Det mener Alex Modahl fra Aktiv Eiendomsmegling.

– Vi ser at etter ferien har det vært en liten stopp-effekt i hele markedet. Temperaturen i markedet har vært litt på vent, sier Modahl til KRS247.

Han mener det er flere faktorer som spiller inn, og han mener det ikke er tilfeldig at Sørlandet er den regionen som synker mest.

– Jeg tror den trenden fortsetter utover høsten og at vi nærmer oss et kjøpers marked igjen. Jeg er nok litt redd for at den veksten vi har hatt totalt det siste året blir spist opp nå siste kvartal, sier Modahl.

Han vil ikke spå en krise eller noe dramatikk, men en jevn nedgang utover høsten.

– Boliger vil bli solgt, men du vil ikke få noen prisvekst fremover.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer