Annonse

Ingen boligboblesprekk


Foto: Helge Martin Markussen

Ingenting tyder på at det kommer noen boligboblesprekk på Sørlandet. Det konkluderer Radio Sørs boligekspert Alex Modahl. Justert for sesongvariasjoner var det en svak økning i prisene på Sørlandet i september, mot normalt en nedgang.

– Vi har en fornuftig boligpolittikk på Sørlandet, som gjør at vi har ikke hatt den enorme veksten som vi har sett i andre byer. Men på den andre siden, så ser vi nå at prisene ikke faller like mye når det har gått litt tråere.

Statistikken viser også at omsetningshastigheten på bolig går ned. Fra 90 dager til 72 dager i september.

– Når vi skal se 2014 under ett, så tror jeg vi kommer til å se en positiv utvikling for boligmarkedet i vårt distrikt konkluderer Modahl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar