KRS247.no

Henter værvarsel...

Ikke se deg blind på adressen

Selv om Kristiansand ikke er et pressområde slik de andre storbyene er, så finnes det steder hvor det er adskillig mer press i boligmarkedet enn andre. DNB Eiendoms Alex Modahl ber folk om å ikke se seg blinde på adressen.

– Jeg tror mange med fordel kunne utvidet horisonten litt og sett hva markedet har å tilby av ulike typer boliger i de ulike prisklassene, sier Modahl til KRS247.

Han trekker frem Lund som evig pressområde i Kristiansand, og Grim som har vært veldig i vinden det siste halve året. Mange ønsker å bo der av mange årsaker, men rekkehusprisen i disse områdene kan tilsvare en enebolig andre steder ikke langt unna. Steder som Vennesla og Voiebyen kan gi mer bolig for samme pris. Megleren mener for mange er for opptatt av adressen.

– Absolutt. Det blir litt trendy. Det er kult å bo på Lund. Det er praktisk også med korte avstander, men de fleste har bil i dag. Det er gode kollektivtilbud. Det kan i mange tilfeller være bedre bomiljø i andre områder hvis man har barn og ser helheten, sier Modahl.

Det er kommet nye skoler på Fagerholt, og noen steder har andre barnehagetilbud enn andre. Megleren ønsker at folk investerer tid i visninger og unngår de gamle stemplene områdene har. Bokvalitetene blir viktigere og viktigere, mener han.

– Skole, barnehage, fritidstilbud for barna, nærhet til sjøen eller turområder, kollektivtransport, sykkelvei. Det er mange fasiliteter, kvaliteter og verdier som skal sjekkes ut. Man må ta høyde for det og være villig til å investere noe tid for å få oversikten over hva som finnes der ute.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/316191225″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]