KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ikke lurt å bytte hele kjøkkenet før salg

Du skal selge boligen din, og trenger kanskje å piffe den opp litt for å få høyere gevinst av salget. Det kan være lurt å fikse små ting, men du bør ikke gjøre de største tingene før du selger, sier eiendomsmegler Alex Modahl.

– De fleste bør snu seg litt rundt, og kikke gjennom hjemmet sitt. Hvor har det oppstått slitasje? Det kan være så enkelt som bare å friske opp rommene med ny maling, det er ikke sikkert det grønne rommet er like attraktivt for alle som skal se på leiligheten. Kanskje man skal nøytralisere det litt slik at flere kan føle seg hjemme, sier Modahl.

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Ifølge Modahl er det lurt å fikse små ting, både estetiske og praktiske. Henger det gamle ledninger ned fra taket er det nok lurt å bytte dette før en visning, også med tanke på sikkerhet og egen samvittighet. Så må man se på hvor mye tid og penger man har til andre ting.

– Mitt generelle råd er at man bør begrense bruken av midler. Man skal ikke begynne å bytte kjøkken eller bad. Det kan godt være at du elsker de nye flisene og det nye badet, men det er ikke sikkert kjøperen gjør det, sier Modahl.

Hør hele intervjuet her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/247335893″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]