Annonse

– Ikke lurt å bytte hele kjøkkenet før salg


Foto: Pia Håkonsen

Du skal selge boligen din, og trenger kanskje å piffe den opp litt for å få høyere gevinst av salget. Det kan være lurt å fikse små ting, men du bør ikke gjøre de største tingene før du selger, sier eiendomsmegler Alex Modahl.

– De fleste bør snu seg litt rundt, og kikke gjennom hjemmet sitt. Hvor har det oppstått slitasje? Det kan være så enkelt som bare å friske opp rommene med ny maling, det er ikke sikkert det grønne rommet er like attraktivt for alle som skal se på leiligheten. Kanskje man skal nøytralisere det litt slik at flere kan føle seg hjemme, sier Modahl.

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Ifølge Modahl er det lurt å fikse små ting, både estetiske og praktiske. Henger det gamle ledninger ned fra taket er det nok lurt å bytte dette før en visning, også med tanke på sikkerhet og egen samvittighet. Så må man se på hvor mye tid og penger man har til andre ting.

– Mitt generelle råd er at man bør begrense bruken av midler. Man skal ikke begynne å bytte kjøkken eller bad. Det kan godt være at du elsker de nye flisene og det nye badet, men det er ikke sikkert kjøperen gjør det, sier Modahl.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer