Annonse

Ikke la bestemor bestemme hvor du skal bo


Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

I boligspalten denne uken snakker vi om det som ubevisst påvirker oss når vi skal kjøpe bolig. Kanskje har dere egentlig lyst til å bo på landet, mens bestemor vil at dere skal flytte nærmere byen slik at hun får sett barnebarna oftere. Vår boligekspert, Alex Modahl ber folk om å tenke på hva de selv ønsker ved et boligkjøp.

– Jeg tror underbevisstheten styrer mange av valgene vi tar. Vi blir påvirket av venner, bestemødre, kolleger og andre i omgangskretsen. Mange har nok gjort kjøpt bolig i et bestemt område ut fra hva andre folk i omgangskretsen har forventet, sier Modahl til KRS247.

– Da kan du ende opp i et område som egentlig ikke passer din familie. Man bør heller tørre å utfordre seg selv, slik at man ender opp et sted man ønsker, mener Modahl.

Hør Modahls tips til hvordan man styrer unna andres forventninger her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer