Annonse

Ikke glem hagen


Våren titter fram i de fleste hager. (Foto: Ann Helen Gjerde)

Ikke glem hagen når du skal vise fram boligen din. Det er rådet fra eiendomsmegler, Jøran Flakk. Holder det da å frese over plenen eller må man kjøpe nye utekrukker og anlegge rosebed?

– Ikke bruk mye penger på å leie inn gartnere, men gjør godt vedlikehold selv. Skrubb brostein, klipp plen, rak løv, klipp busker og trær. Vi eiendomsmeglere har nok ikke vært veldig opptatt av å vise fram hagen, men vi ser jo nå trendene i tiden. Utemøbler koster jo nå snart mer enn innemøbler, og er visningen på en flott solskinnsdag bør en del av tiden bør brukes ute. Det sier eiendomsmegler og daglig leder i Dnb Eiendom, Jøran Flakk.

Jøran Flakk (Foto: Ann Helen Gjerde)

Jøran Flakk (Foto: Ann Helen Gjerde)

Ifølge eiendomsmegleren er det mange boliger de holder igjen for salg til etter påske, slik at de nettopp kan vises fram når det har begynt å spire og gro.

– Nå er det på tide å komme litt ut, og vise helheten av boligen. All erfaring viser at en flott hage øker salgsverdien. Ikke det at det nødvendigvis er en frodig hage som krever mange timer med stell, men alle vil nok ha et uteareal, det er viktigere enn noen gang, sier Flakk.

Hør flere tips om visning, uterom og salg av eiendom her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer