Annonse

Hvorfor styler megleren huset?


Foto: DNB Eiendom

Bort med alle ting som antyder at selger har personlighet. Inn med «home»-puter, yuccapalmer, fruktfat på kjøkkenet og levende lys på badet. Hvorfor er det egentlig slik? Hvem er det som egentlig har det slik?

Dette var noen av spørsmålene Øystein Stene stilte i Dagbladet forrige uke. Megler i DNB Eiendom, Alex Modahl, mener Stene treffer godt på mye av kritikken sin. Likevel er det slik at man som megler har et oppdrag når det er visning. Potensielle kjøpere må se potensiale. Da må noen av møblene ut, nødvendigvis.

– Vi ønsker å nøytralisere boligene noe. Det skyldes at flere skal kunne se for seg at de kan bo nettopp der. Også er det å få frem romløsningene. Er det store ting som stjeler store deler av rommet, er det hensiktsmessig å fjerne dette slik at potensielle kjøpere ser potensialet til sine møbler, sier Modahl til KRS247.

Hør hele intervjet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer