Annonse

Hvor vanskelig er det å sette rett pris?


Illustrasjonsfoto: NITO

Det er både enkelt og vanskelig, skal man tro ekspert Alex Modahl fra DNB Eiendom. Hvis man følger TV-serien «Solgt!» vil man oppleve at fagfolk noen ganger sliter med å sette rett pris på en bolig, særlig når megleren er på «bortebane». Det kan ha flere årsaker, mener Modahl.

Han har selv hatt meglere med på programmet, og de forteller at tilnærmingen i programmet ikke er helt realistisk.

– De har veldig kort tid de får sett boligen. De har ingen informasjon om området enn den regionens kvadratmeterpris. Det ser ut som om de har mulighet til å stå og diskutere og føle seg frem og gjøre gode vurderinger, men de har ingen hjelpemidler og det går veldig fort. Det er ikke helt realistisk tilnærming, sier Modahl til KRS247.

– Hvor vanskelig er det å sette rett pris på bolig?

– Det er både lett og vanskelig i noen tilfeller. Den største utfordringen vi meglere ofte møter er prisforventningen huseier har. Den er ikke alltid helt der vi mener den bør ligge, sier Modahl.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer