Annonse

Hva om du angrer?


Illustrasjonsfoto: NITO

Du har lagt inn et bud på prisantydning, og selger har akseptert budet. Men så endrer ting seg, og du angrer på budet. Hvilke muligheter har du til å komme deg ut av transaksjonen? 

– Det er lov å angre seg, men det er utrolig vanskelig å komme seg ut av avtalen, forteller Alex Modahl fra DNB Eiendom.

Avtaleloven ligger til grunn i slike saker, og den er streng på dette området. Det er dog rom for selger og kjøper å møtes og prate sammen. Modahl vil anbefale å ta med megler på dette møtet, da det kan være andre interessenter for boligen. Disse kan begrense tapet.

– Den eneste muligheten til å komme seg ut av avtalen er å kompensere selgeren, eller forhandle frem en løsning. Du kan jo overta boligen og videreselge den etterpå.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer