Annonse

– Hovden er atypisk


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Fritidsmarkedet er varmere enn været når vinterferien nærmer seg, kan man trygt fastslå. Kort omløpshastighet og stigende priser og økonomiske smertegrenser er et tegn i tiden. Dog skiller Hovden seg fra resten av markedet.

– Hovden er litt atypisk landet sett under ett. Der er tilbudet på leilighetsfronten såpass stort at det er vanskelig å omsette det som kommer og få markedet til å ta det unna, sier Jøran Flakk fra DNB Eiendom.

Det bygges, og er bygget, såpass mange leiligheter på Hovden at selv ikke økt etterspørsel etter slike fritidsboliger har kunnet spise opp hele tilbudet. Slik er det ikke i resten av landet, i følge Flakk.

For mer info om fritidsboligmarkedet, lytt til lydklippet i spilleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer