Annonse

Har hun Norges vakreste hjem?


Fotot: Slottsquartalet.no

Pia Håkonsen fra Kristiansand er en av finalistene i konkurransen Norges Vakreste Hjem, der du som TV-seer kan være med å bestemme utfallet.

– Jeg oppdaget Instagram for et års tid siden, og da la jeg ut bilder huset vårt. Det førte til at jeg havnet i denne konkurransen forteller Pia til Radio Sør.

Hun har allerede hatt besøk av TV-teamet som har gjort opptak av det som hun mener er et litt annerledes hjem enn man kanskje vanligvis ser i slike programmer.

– Jeg har ikke mye av det romantiske. Jeg har industrigulv og mye farger. Det er barna som er min inspirasjonskilde sier hun.

Du kan være med å stemme på Pia som vinner ved å gå inn på www.boligpluss.no.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar