KRS247.no

Henter værvarsel...

Håper på over 12 000 til årets boligmesse

For 21. gang besøker Boligmessen «Gjør din bolig» bedre Kristiansand og årets messe blir ikke avholdt i Gimlehallen som de siste tjue årene, men i Sørlandshallen.

– Vi trengte rett og slett mer plass, og vi fyller jo nesten hele Sørlandshallen også. Så det viser jo bare hvor populær den er her på Agder, sier arrangør Nina von Gegerfelt Nielsen i Compass Fairs til KRS247.

Hun har vært arrangør for messen i Kristiansand i fem år, men har fortsatt nerver dagen før dagen.

– Jeg er veldig spent, det er mange utstillere som har kommet allerede for å begynne riggingen. Vi har mange som har vært med oss tidligere og en del som er helt nye for i år. Men de er vandt med å jobbe i høyt tempo.  Vi starter med riggingen allerede på onsdagen og det er som et stort sirkus, forteller Nielsen videre.

Over 120 utstillere skal være på plass med hver sin stand og som vanlig blir det også høy kjendisfaktor med  «Sinnasnekkern» Otto Robsahm, men også en nykommer kjent fra «Norges styggeste rom» og «Eventyrlig oppussing», nemlig Halvor Bakke.

– Han skal holde foredrag om at man bør følge sitt eget hjerte når det gjelder innredning og design av bolig. Og kanskje styre unna litt det som er trender, sier arrangøren.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/309176531″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]