Annonse

Ha is i magen


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Dersom du er på fritidsboligmarkedet gjelder dette rådet for både kjøper og selger. Markedet er i ferd, som boligmarkedet forøvrig på Sørlandet, å roe seg noe ned. Likevel er det ingen grunn til å sitte urolig i båten eller foran peisen.

Nå flyttes markedets oppmerksomhet til fjellet.

– Vi ser at etterspørselen er økende i fjellet og interessen er tilstede. Så er det med fritidsmarkedet at det er et spesielt marked. Det er ikke noe man må ha, men noe man ønsker, sier eiendomsmegler Alex Modahl fra DNB Eiendom.

Omsetningshastigheten på hyttemarkedet er på vei ned og fritidsboliger blir liggende ute for salg i stadig flere dager. Modahl tror det kan komme av at noen utbyggere kan ha bommet litt på markedet.

– Det har vært mye skriverier om en del prosjekter, spesielt på Hovden hvor det har vært en del større prosjekter. Det er ikke alle som har fått den omsetningen de hadde ønsket, mens andre er mer vellykkede.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer