Annonse

Glød og varme skal prege hjemmene våre i høst


Grete Almedal er innehaver av Biba Interiør i Kristiansand (Foto: Heidi Rosander Lund)

Når høsten nå er over oss, så skifter også interiørtrendene. Interiørtrendene endrer seg mye i løpet av et år, og vi kan egentlig bare se på naturen hvilke farger som preger de ulike årtidene også interiørmessig.

Grete Almedal er innehaver av Biba Interiør i Kristiansand. Hun er mye rundt på ulike interiørmesser for å få med seg det siste innen trender for hjemmene våre .

– Hvis vi ser på naturen, så ser vi fargeskiftene. Ser vi på naturen, så forteller den oss at vi skal ha varme, gode farger nå i høst. Vi skal ta inn gyllent gult, og orange. Vi skal ha glød inn i stuen, og både gull og kobber er veldig in i tiden. Gull og kobber gir glød, de gir varme, og de gir liv. En del tror at de ikke kan blande gull og sølv, men det mener jeg absolutt at man kan. Blander du gull og sølv, får du masse liv inn i stuen eller andre rom, sier Almedal.

Grete Almedal kan fortelle at interiørtrendene skifter mye i løpet av et år. Fra varme, gode farger høst og vinter, blir det lysere farger om våren og duse farger om sommeren. Selv om trendene endrer seg mye, skifter ikke vi ut interiør etter årstidene, i alle fall ikke når det kommer til de store tingene.

– Det vi skifter ut er ofte de små tingene som puter, løpere, lys og servietter. Små ting, men likevel ting som gjør merkbare forandringer. Vi er veldig opptatt av å ha det pent rundt oss, og selv om det er stue, kjøkken og gang vi er mest opptatt av at skal være fine og koselige, så vil vi gjerne ha det pent i alle rommene i huset.

– I tiden fremover skal det være glamorøst og litt storslått. Vi skal ha varme, vi skal ha fløyel og vi skal ha mer glød, og farger. Den industrielle stilen er på vei ut og vi skal ikke lenger ha det minimalistisk, sier Almedal.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer