KRS247.no

Henter værvarsel...

Glem ikke det ytre

Når det snakkes om kjøp og salg av bolig bruker man ofte tid på de tingene som gjør boligen mer attraktiv for publikum, og da er det fort gjort å se på hva man kan gjøre innendørs når man skal både kjøpe og selge bolig. Eiendomsmegler Jøran Flakk ber folk være obs på det som skjer bak den siste tapeten og over de moderne flisene. Det hjelper lite at badet er pusset opp etter siste skrik, hvis taket lekker.

Flakk er kritisk til noen av rådene som gis til de som skal pusse opp.

– Det er jo sånn når man kommer til «knepene» som går på oppussing, så er det ofte råd om at man ikke skal gjøre ting som er skjult i veggene. Det får man jo lite igjen for og det vil ikke publikum se. Men det er jo dette som er de viktigste tingene, sier Flakk til KRS247.

Vanntilløp, rør og drenering, fukt og det elektriske anlegget er alle viktige punkter for helse, liv og sikkerhet.

– Dessverre, når husene blir gamle nok, er det grunnlag for å ha håndverkere inne for å gjøre oppgraderingene.

For det er ofte slik at de dyreste reparasjonene man kan gjøre med et hus, er de som krever skikkelige fagbrev. Det er ting man ikke kan gjøre selv med huset. Likevel kan det fort lønne seg å heller fikse på huset man allerede eier fremfor å kjøpe noe annet. Det koster fort mye penger å flytte.

Hør hele klippet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/321702583″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]