KRS247.no

Henter værvarsel...

Fortsett boligjakten litt inn i desember

Det pleier å være forholdsvis rolig på boligmarkedet på denne tiden av året og inn mot høytiden. Det betyr dog ikke at du som er på boligjakt bør ligge på latsiden. Snarere tvert imot, mener Alex Modahl fra DNB Eiendom. 

Ikke bare er det muligheter for å finne boligen du ser etter, men det å gå på visning og ta til seg flere muligheter på markedet kan være nyttig erfaring.

– Man bør gå på flere visninger på ulike boliger i ulike områder. Det er stort spenn i prisene i de ulike områdene og det finnes utallige løsninger på boliger, forteller Modahl til KRS247.

Plutselig kan du komme over en løsning som er enda smartere enn den du hadde sett for deg. Det er fremdeles et godt utvalg av boliger sørpå og det tar lengre tid å selge boliger her enn ellers i landet. Det tar i snitt 79 dager å selge en bolig på Sørlandet. Det er boliger som kan ligge i bare noen få dager før det selges og det finnes boliger som kan ligge ute i flere måneder. Noen nesten et år. Noen selgere ønsker å få solgt snarest mulig, kanskje ønsker de at ting skal være i orden før jul. Her kan det ligge muligheter, mener Modahl.

– Finner du det rette, prøv å forhandle frem en løsning.