Annonse

Flest leiligheter til salgs


Hvis du vil kjøpe bolig, har du mye å velge mellom hvis det er en leilighet du er ute etter. Om du er på utkikk etter enebolig eller rekkehus er det litt verre, der er ikke utvalget så stort, mener eiendomsmegler i DNB, Alex Modahl.

– Det er raskere omsetning og utbytting av leiligheter, det er det boligbehovet som endrer seg raskest for folk flest. Når det gjelder andre boliger kan være at det er litt usikkerhet blant de som skal selge, om det finnes kjøpere der ute, nå som det er store endringer i arbeidsmarkedet, sier Alex Modahl.

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

I følge Modahl er det en utfordring knyttet til de andre boligtypene. Det er ikke nok eneboliger, rekkehus og tomannsboliger i forhold til det markedet etterspør.

– Utvalget er for lite, og markedet trenger flere eneboliger på bruktmarkedet. Det er stor etterspørsel etter dette. Vi er i kontakt med mange kjøpere og selgere i hele landet gjennom vårt boligkjøpsregister, der man kan sjekke potensielle kjøpere for sitt område, sier Modahl.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer