KRS247.no

Henter værvarsel...

Flest leiligheter til salgs

Hvis du vil kjøpe bolig, har du mye å velge mellom hvis det er en leilighet du er ute etter. Om du er på utkikk etter enebolig eller rekkehus er det litt verre, der er ikke utvalget så stort, mener eiendomsmegler i DNB, Alex Modahl.

– Det er raskere omsetning og utbytting av leiligheter, det er det boligbehovet som endrer seg raskest for folk flest. Når det gjelder andre boliger kan være at det er litt usikkerhet blant de som skal selge, om det finnes kjøpere der ute, nå som det er store endringer i arbeidsmarkedet, sier Alex Modahl.

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

Alex Modahl (Foto: Helge Martin Markussen)

I følge Modahl er det en utfordring knyttet til de andre boligtypene. Det er ikke nok eneboliger, rekkehus og tomannsboliger i forhold til det markedet etterspør.

– Utvalget er for lite, og markedet trenger flere eneboliger på bruktmarkedet. Det er stor etterspørsel etter dette. Vi er i kontakt med mange kjøpere og selgere i hele landet gjennom vårt boligkjøpsregister, der man kan sjekke potensielle kjøpere for sitt område, sier Modahl.

Hør hele intervjuet her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/246180107″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]