KRS247.no

Henter værvarsel...

Finn gjør endringer med boligannonser

Fra og med denne uka skal boligannonsene på Finn Eiendom endres. Etter innspill fra både forbrukermyndigheter og bransjen selv skal det i større grad linkes til meglerens nettsider. 

Skal man selge bolig, så skal eventuelle annonser inneholde en rekke punkter. Både i en avisannonse eller på Finn vil det være nesten umulig å få med all viktig informasjon. Daglig leder i DNB Eiendom, Jøran Flakk, mener endringene har gjort det mer forbrukervennlig.

– Det skal ikke være tvil om at du får ingen fullverdig presentasjon av eiendommen ved å trykke på Finn-annonsen. Du får en liten trailer slik at du skjønner at du må gjøre et klikk til for å da komme til meglerselskapets nettside hvor man får en fullverdig presentasjon, sier Flakk til KRS247.

De nye annonsene som nå legges ut skal være adskillig kortere i fasongen, med ca 800 tegn og ett bilde. Prospekt og full annonse med alt på stell må man nå innhente på meglerselskapets nettsider i fremtiden. Dette er en god endring, mener Flakk.

– Vi har målinger på at altfor få laster ned prospektet, for eksempel. Det forteller meg at man må være enda tydeligere i markedsføringen.

– Men hva med de som liker å kikke?

– Det er mange av dem. Det er enda lettere nå! Man drukner ikke i informasjon, man får overskrift med bilde og pris veldig tydelig. Da kan de med spesiell interesse av boligen klikke seg videre, avslutter megleren.