Annonse

Finn gjør endringer med boligannonser


Foto: Skjermdump Finn.no

Fra og med denne uka skal boligannonsene på Finn Eiendom endres. Etter innspill fra både forbrukermyndigheter og bransjen selv skal det i større grad linkes til meglerens nettsider. 

Skal man selge bolig, så skal eventuelle annonser inneholde en rekke punkter. Både i en avisannonse eller på Finn vil det være nesten umulig å få med all viktig informasjon. Daglig leder i DNB Eiendom, Jøran Flakk, mener endringene har gjort det mer forbrukervennlig.

– Det skal ikke være tvil om at du får ingen fullverdig presentasjon av eiendommen ved å trykke på Finn-annonsen. Du får en liten trailer slik at du skjønner at du må gjøre et klikk til for å da komme til meglerselskapets nettside hvor man får en fullverdig presentasjon, sier Flakk til KRS247.

De nye annonsene som nå legges ut skal være adskillig kortere i fasongen, med ca 800 tegn og ett bilde. Prospekt og full annonse med alt på stell må man nå innhente på meglerselskapets nettsider i fremtiden. Dette er en god endring, mener Flakk.

– Vi har målinger på at altfor få laster ned prospektet, for eksempel. Det forteller meg at man må være enda tydeligere i markedsføringen.

– Men hva med de som liker å kikke?

– Det er mange av dem. Det er enda lettere nå! Man drukner ikke i informasjon, man får overskrift med bilde og pris veldig tydelig. Da kan de med spesiell interesse av boligen klikke seg videre, avslutter megleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer