KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fiks det løse dørhåndtaket

I «Boligtips» i dag snakker vi om nybakte boller, friske tulipaner og innbydende fruktfat. Man må ikke leie inn en interiørkonsulent når man skal selge boligen, og betale dyrt for en flott designerstol, men boligen skal visst se litt ut som en drømmebolig.

– Man bør rydde bort ting man bruker i hverdagen. Man bør heller gi et inntrykk av gode arbeidsforhold enn å vise hvor mange kjøkkenmaskiner man har, sier Alex Modahl fra Dnb Eiendom Vågsbygd.

Ifølge Modahl, og kollega Gunnvor Kjelleberg er det viktig å være forberedt på at noe arbeid må gjøres før man presenterer boligen for potensielle kjøpere.

– Kanskje har man et løst dørhåndtak eller en list som ikke sitter som det skal. Folk er flinke til å utsette, men gjør det nå, sier Kjelleberg.

Som selger vil man gjerne få mest mulig for boligen sin, og da har den potensielle kjøperens førsteinntrykk mye å si. Ifølge meglerne er det mange som får litt hjelp til hvordan man kan presentere boligen på en best mulig måte.

– Det har blitt mer viktig for folk å ha det fint hjemme, og det tenker interiørkonsulentene på når de skal style en bolig. Det er jo en forskjell på en leilighet til en ung jente, og en bolig til en barnefamilie, sier Kjelleberg.

Hør saken her:[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290017379″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]