Annonse

– Fiks det løse dørhåndtaket


Alex Modahl og Gunnvor Kjelleberg

I «Boligtips» i dag snakker vi om nybakte boller, friske tulipaner og innbydende fruktfat. Man må ikke leie inn en interiørkonsulent når man skal selge boligen, og betale dyrt for en flott designerstol, men boligen skal visst se litt ut som en drømmebolig.

– Man bør rydde bort ting man bruker i hverdagen. Man bør heller gi et inntrykk av gode arbeidsforhold enn å vise hvor mange kjøkkenmaskiner man har, sier Alex Modahl fra Dnb Eiendom Vågsbygd.

Ifølge Modahl, og kollega Gunnvor Kjelleberg er det viktig å være forberedt på at noe arbeid må gjøres før man presenterer boligen for potensielle kjøpere.

– Kanskje har man et løst dørhåndtak eller en list som ikke sitter som det skal. Folk er flinke til å utsette, men gjør det nå, sier Kjelleberg.

Som selger vil man gjerne få mest mulig for boligen sin, og da har den potensielle kjøperens førsteinntrykk mye å si. Ifølge meglerne er det mange som får litt hjelp til hvordan man kan presentere boligen på en best mulig måte.

– Det har blitt mer viktig for folk å ha det fint hjemme, og det tenker interiørkonsulentene på når de skal style en bolig. Det er jo en forskjell på en leilighet til en ung jente, og en bolig til en barnefamilie, sier Kjelleberg.

Hør saken her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer