KRS247.no

Henter værvarsel...

– En spennende sommer

Boligmarkedet i Kristiansand og omegn har vært noe unormalt for sesongen, forteller megler Alex Modahl i DNB Eiendom. Juli måned var en unormalt aktiv måned på boligmarkedet.

– Det har vært en spennende sommer. Det har vært høyere aktivitet i juli måned enn vanlig. Det skyldes nok at juni var litt labrere enn det vi har vært vant til. Så det har vært en del som har fått kjøpt seg bolig midt i fellesferien, sier Modahl til KRS247.

Han tror ikke dette blir en varig trend, siden det er snakk om nokså små marginer.

– Jeg tror det er litt tilfeldig. Små marginer og rytmen i markedet som kom litt seinere. Nå ser vi starten av august som det er god fart i.

Han karakteriserer boligmarkedet sørpå som stabilt, til tross for at det varsles stort boligprisfall i Oslo og omegn. De signalene trenger man ikke ta på stort alvor, mener megleren.

– Nei, ikke i Kristiansand og omegn i hvert fall. Vi har hatt et stabilt marked lenge, mens prisveksten i Oslo har kanskje vært kunstig høy. Så de får en korreksjon på det. Mitt inntrykk er at markedet på Sørlandet er stabilt og godt og vil fortsette å være det uten for store endringer.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/337949057″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]