Annonse

En service for fremtiden?


Det røde huset ble grått. I fremtiden vil du kunne se husene i flere farger, tror ekspert. | Foto: DNB Eiendom

Å kunne se et hus i flere farger kommer er en del av fremtidens boligannonser, mener ekspert. Det ble oppstuss da en eiendomsmegler i Lillesand photoshoppet et rødt hus til grått i håp om å øke interessen.

– Om det var i henhold til retningslinjene kan man diskutere, men det var en ufarlig vinkling på det. Bildene var tydelig merket. Dette er sannsynligvis et produkt som kommer i organisert form i løpet av kort tid, hvor boliginteressentene kan klikke seg inn og skifte farge på husene og se hvordan det blir, sier Alex Modahl fra DNB Eiendom.

Dette vil hjelpe folk til å se mulighetene i det de skal investere i, mener Modahl.

– Slike produkter kommer til å bli utviklet i apper og dupeditter, slik at det blir i kontrollerte former og at det ikke kan misforstås – noe som var problemet i selve saken i media, sier megleren videre.

Uttalelsene falt da eksperten skulle snakke om at stadig flere velger å ha en megler med i kjøps- eller salgsprosessen, og at teknologisk utvikling har gitt megleren mer tid til kundene sine enn før.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer