Annonse

En annerledes butikk åpner lørdag


Mette Dreesen og Ingrid Himberg - Foto: Alf Otto Fagermo

I samme lokalene som DyreHaven holdt til i tidligere, har nå 13 ulike gründere, designere, kunstnere og fotografer flyttet inn under samme tak i en butikk kalt Kollektivet som åpner lørdag og med så mange ulike mennesker som driver denne, betyr det også et variert utvalg.

– Små lokale kvalitetsprodusenter. Vi har alt fra sauser på glass, smykker, klær, fotokunstbøker, kopper. Du vet de der med bløde konsonanter, sier Mette Dreesen til KRS247.

– Hvor mye arbeid var det å gjøre om lokalene fra en dyrebutikk til en «alt-mulig-butikk»?
– Jeg vil jo si at det gikk på en måte ganske greit fordi vi er jo mange her, så vi jobbet kollektivt. Så vi har egentlig ikke gjort så mye annet enn å male og puttet litt vann i kloakkrørene, sier Ingrid Himberg.

– Ja, vi har en kuriositet som Solveig [Nilsen], vår store grunnlegger pleier å si at vi må vanne slukene her fordi de lukter så kloakk at vi kan ikke være her, skyter Dreesen i.

– Men nå lukter det mest maling her. Det var jeg og Mette her som malte gulvet, så vi kaller oss selv «rullerøverene», sier Himberg.

Hør hele intervjuet her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer