Annonse

Det er enkelt å få flotte, frodige roser


Det er vel få blomster som er så fine i hagen som frodige, blomstrende roser. Roser i ulike farger, roser som bunndekke, som busker, og i klaser.

Mange gir opp roser fordi de synes de er for arbeidskrevende, og fordi man ikke får de så fine som man håpet på.

I følge Morten Bragdø ved Randesund Hagesenter, så er dette en av de minst arbeidskrevende blomstene man kan ha i hagen. Hemmeligheten bak fine roser er å tenke gjennom hva slags roser man kjøper, og gjør man det, så er ikke disse blomstene så vanskelige å få fine som folk tror.

Morten Bragdø ved Randesund Hagesenter sier det som er viktig er å kjøpe roser som er sunne, man skal gi dem godt stell, og den rette næringen.  En av grunnene til at man ofte synes at roser er vanskelige er fordi man ofte opplever bladlus, og annen sykdom. Hva gjør man når man oppdager slike ting på rosene. Morten Bragdø har gode råd.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer