KRS247.no

Henter værvarsel...

Det er enkelt å få flotte, frodige roser

Det er vel få blomster som er så fine i hagen som frodige, blomstrende roser. Roser i ulike farger, roser som bunndekke, som busker, og i klaser.

Mange gir opp roser fordi de synes de er for arbeidskrevende, og fordi man ikke får de så fine som man håpet på.

I følge Morten Bragdø ved Randesund Hagesenter, så er dette en av de minst arbeidskrevende blomstene man kan ha i hagen. Hemmeligheten bak fine roser er å tenke gjennom hva slags roser man kjøper, og gjør man det, så er ikke disse blomstene så vanskelige å få fine som folk tror.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209845743″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Morten Bragdø ved Randesund Hagesenter sier det som er viktig er å kjøpe roser som er sunne, man skal gi dem godt stell, og den rette næringen.  En av grunnene til at man ofte synes at roser er vanskelige er fordi man ofte opplever bladlus, og annen sykdom. Hva gjør man når man oppdager slike ting på rosene. Morten Bragdø har gode råd.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209845807″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]