Annonse

-By på én bolig om gangen


Når man har skaffet seg finansieringsbevis, funnet drømmeboligen og vært på visning er det klart for budrunden. Da er det viktig å ha tunga rett i munnen, sier Rolf Guttormsen. 

– For alt du gjør. Ikke by på mer enn én bolig om gangen. Hvis du får tilslaget, og ikke har lagt inn forbehold, er du juridisk bundet til å kjøpe boligen. Og da kan det bli fryktelig dyrt, sire Guttormsen.

Mye omkring budrunden er regulert ved lov. Blant annet kan du ikke ha kortere frist enn klokken 12 neste dag, etter visning.

– Etter det er det ikke regler for hvor lenge et bud skal stå. Men vi anbefaler at du ikke har så kort frist at megleren ikke får kontakt med selger, forteller Guttorsmen.

Mange gode tips og triks får du her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar