KRS247.no

Henter værvarsel...

Heldigvis er de fleste ærlige og blir fort enige når det har skjedd et uhell med bil. Dessverre oppstår det uenigheter fra tid til annen. Da er det greit å vite hvordan du kan gjøre det enklest mulig for deg og forsikringsselskapet.

– Det aller viktigste er å få dokumentert ting for å få plassert skylda på rett sted, sier banksjef i DNB Sveinung Hedding-Valvik til KRS247.

Han har en smørbrødliste med noen punkter som skal gjøre det enklest mulig for både deg, andre parter og forsikringsselskapet som skal finne ut av hvem som faktisk er skyldig i uhellet.

– Ofte er det lett å oppnå enighet i saken, men dessverre opplever man at det oppnår veldig forskjellig virkelighetsoppfatning av hvem sin skyld det er. Vi får inn mange lange innlegg om andre udugelige sjåfører som ikke visste hvordan de skulle håndtere bilen sin og dermed er skyld i alt, sier banksjefen.

 

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/336075647″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]