Annonse

Bør du lease din neste bil?


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Det er vanskelig å forutse hvor mye din bil vil falle i verdi de neste årene. Derfor kan det være lurt å se nærmere på hvorvidt det kan lønne seg å lease bilen du kunne tenke deg. Hvis du er god på vedlikehold i tillegg, kan det bli enda rimeligere å lease.

– Slik bilmarkedet nå er skrudd sammen med nye drivlinjer med el-biler og hybrider er det vanskelig for en forbruker å vite hva en faktisk skal gjøre. Hva er en dieselbil verd om 4-5 år? Det er vanskelig å spå, sier Jon Stie fra DNB Autolease.

Han peker på avgiftspolitikken rundt el- og hybridbiler som kan gjøre det enda vanskeligere å forutse prisutviklingen på biler. Stie vil ikke anbefale alle å lease en bil. Enkelte bør heller eie.

– De som ikke er god på vedlikehold og stell av bilen bør ikke lease.

Fremdeles usikker på hva du bør gjøre. Hør hele intervjuet her, og se om det kanskje hjelper.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer