KRS247.no

Henter værvarsel...

Vipers med tre strake seire

Vipers Kristiansand klatret til fjerdeplass på tabellen etter at laget slo Tertnes 25-23 på bortebane i kveld.

Begge lagene stod med 14 poeng før kampen og det var ventet en jevn batalje i Haukelandshallen.  Stillingen ved pause var 13-13, men utover andre omgang klarte Vipers å få et forsprang som motstanderen aldri klarte å ta igjen.

Trener Gunnar Pettersen sier til Fædrelandsvennen etter kampen at dette var å regne som to bonuspoeng for laget.

– Vi hadde tatt høyde for tap her. Vi er litt ujevne i forsvar i første omgang. Etter pause får vi satt forsvaret mer og da får vi også den luken vi trenger, sier Pettersen til avisen.

Dette var Vipers tredje seier på rad etter at laget har slått både Stabæk og Byåsen hjemme i Aquarama etter nyttår.

Dagens mestscorende for bortelaget var Tonje Refsnes og Annette Jensen med 7 mål hver.