Annonse

Politiet oppfordrer folk til å følge med


Arkivfoto: Pål Lomeland

Fra fredag morgen har Agder Politidistrikt registrert femten innbrudd og forsøk på innbrudd i hele Agder, og elleve bare i Vest-Agder. De fleste innbruddene har skjedd i Kristiansandsregionen, og en del i Vågsbygd.

– Så langt er det litt tidlig å si om det er noen klare sammenhenger her. Det sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Miriam Stausland, om de mange innbruddene som er meldt inn de siste dagene.

Politiet undersøker nå åstedene, og forholdene vil bli etterforsket ved de ulike tjenestestedene som er berørt. Påfølgende etterforskning vil da avdekke om det er noen sammenheng mellom disse innbruddene.

– Politiet anmoder om at folk følger med i nærområdet, og tar kontakt hvis de ser noen mistenkelige personer eller biler i nærheten av der de bør, sier Stausland.

Hør intervjuet med politiet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer