Annonse

Endelig er Rybak «bare» fiolinist


Alexander Rybak, Marian Aas Hansen og Rune Larsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Det er mange elementer å ta tak i når Rune Larsen, Marian Aas Hansen og Alexander Rybak er blant aktørene. Stort er savnet av personen Tore Endresen, men stempelet som MGP-Rybak er ikke spesielt savnet for fiolinisten Rybak.

– Etter noe så satt som Grand Prix, så er det vanskelig å rive seg ut av en boble som media har skapt. Her kan jeg faktisk være fiolinist. Jeg føler ikke at jeg må innfri med å ta på meg hvit skjorte og vest og gjøre akkurat de samme tingene, sier Rybak til KRS247.

– Og Rune er ikke Lollipop-Rune, heller.

– Det er helt riktig. De som forventer Lollipop blir skuffet. Dette er noe annet. Når Alexander gjør sine fiolinnummer hver kveld så er det enorm respons på det. Det sier litt om konserten vår at vi kan ha allsang med publikum, kunsteriske innslag som Alexander står for, sier Larsen før han blir avbrutt.

– Og humor med Rune, skyter Rybak inn.

– Jeg er litt av en skøyer, kvitterer Larsen.

Marian Aas Hansen på sin side mener at publikummet som kommer igjen år etter år har sine forventninger som må innfris.

– Vi har et publikum som kommer år etter år fordi de får det de forventer pluss at de får overraskelser. Det å beholde noe av det som er kjernen i Stille Natt og julen men også å fornye, sier Aas Hansen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer