KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte på Vestlandet

Nedrykkskampen i 2. divisjon har blitt enda mer spennende etter at Fyllingsdalen viste at de ønsker å beholde plassen i avdelingen og sendte Vindbjart hjem med null poeng i bagasjen.

Men det var venndølene som kom best i gang med flere farlige dødballer og sjanser til å ta ledelsen, men det ville seg ikke og det stod 0-0 til pause. Istedet var det Fyllingsdalen som kunne ta ledelsen ved Eirik Kampenes et kvarter uti andre omgang. Han ble vanskelig å få has på for Vindbjart, som måtte se at hjemmelagets toppscorer fullført et hat-trick på ni minutter.

Og det ble et trøstemål for venndølene, men det var det Denis Ljubovic som satte en klarering i eget nett like før slutt.

Med dagens tap for Vindbjart, er de nede på 6. plass på tabellen med to kamper igjen å spille, mens Fyllingsdalen er over streken på en 10. plass med samme poengsum som Fløy, bare med mye bedre målforskjell.