KRS247.no

Henter værvarsel...

Tap og uavgjort i helgen

Fløy mistet store deler av sitt forsprang i en helg der ingen av lagene vi følger i lokalfotballen kunne glede seg over tre poeng og seier i serien.

For Start sin del ble det bare ett poeng borte mot Elverum. Nok en gang sviktet konsentrasjonen en gang for mye og Remi André Svindland kunne sette inn 1-0 til hjemmelaget etter en drøy halvtime. Men det kom iallfall en liten lettelse da Niels Vorthoren fikk ballen servert av Dany N’Guessan og sikret 1-1 til pause. Utover 2. omgang kunne det virke som begge lag hadde startet ferien litt tidlig og det kom ingen flere mål i den kampen. Start tar ferie på 3. plass, bare ett poeng bak Ranheim på 2. plass.

Vindbjart er nå sist i 2. divisjon avdeling 2 med åtte poeng etter at de tapte sin andre kamp på rad, og sesongens åttende. Foran 314 tilskuere på Moseidmoen på lørdag tok det 54 minutter før den første ballen lå i mål. Det var det Martin Holmen hos Notodden som stod for før Øyvind Gausdal satte inn 1-1 på straffe ni minutter før slutt. Det tok bare fire minutter før Borgar Velta ble matchvinner med sin 2-1-scoring for bortelaget som klatret innpå lagene foran seg på tabellen.

I 3. divisjon avdeling 3 ble det ett poeng av seks mulige for Fløy og Start 2 som spilte sine kamper på lørdag. Start 2 knappet innpå Fløys forsprang med ett poeng da Brodd gjestet Sparebanken Sør Arena. Det var laget fra Midjord som scoret først to ganger. Først ved Adonis Brahimi etter 22 minutter, så Daniel Hadland en halvtime senere. Start 2s mål kom først etter 74 minutter ved Mikael Ugland, så ni minutter senere ved Torje Kydland.

For Fløy sin del ble det en målfest foran de 100 som hadde møtt opp på Colorlinebanen. De fikk se at Fløys Magnus Ask Mikkelsen scoret det første av kampens sju mål etter 35 minutter. Viking 2s Thomas Klemetsen Jakobsen scoret 1-1 på straffe, før Adrian Pereira snudde til 2-1 like før pause. Fløy utliknet ved Magnus Hallandvik sju minutter etter pause. Viking 2 fikk en ny straffe som Thomas Klemetsen Jakobsen satte sikkert inn til 3-2 etter 67 minutter, så utliknet hjemmelaget igjen ved Dardan Dreshaj elleve minutter senere. Men alle tre poengene skulle tilbake til Stavanger for Thomas Madsen ble matchvinner med 4-3 like før slutt.

Fløy ligger fortsatt øverst i PostNord-ligaens avdeling 3 med 30 poeng, men Start 2 ligger nå bare tre poeng bak etter snaue halvspilt sesong.