KRS247.no

Henter værvarsel...

Sensasjonelt avansement for Fløy

Fløy vant 4-3 i en cupkamp som hadde alt. Fine scoringer, rødt kort, dramatikk og mye nerver. Start tapte sin andre kamp på fem dager og må virkelig få bort rusket i forsvar før Jerv kommer på besøk til lørdag.

Hjemmelaget fikk en pangåpning på kampen og allerede før to minutter var spilt, måtte Benjamin Boujar hente ut den første ballen fra nettet.

– Det var egentlig bare ett lag på banen i 1. omgang etter at Fløy hadde scoret før vi omtrent hadde begynt, forteller Steinar Pedersen til KRS247.

Det var Christian Tveit som ble dagens mann etter å ha satt inn både 1-0 og 4-1 for Fløy foran 1250 tilskuere på Colorlinebanen.

– Det var en tøff 1. omgang hvor de kjører jo oss veldig hardt og vi er heldig som ligger med 1-1 til pause. Men så snur vi det etter pausen, så da kjører vi på og får tre mål til. Så har vi en bra følelse, så det var gøy, sier Christian Tveit. Han ble sågar kåret til dagens beste spiller av den lokale juryen.

Starts utlikning kom ti minutter før pause på finurlig vis da Dennis Antwi lurte keeper og ballen trillet i mål.

Tradisjonelt sett, skal laget fra øverste divisjon være mer frempå etter pause, istedet var det Henrik Dahlum som kunne sende hjemmelaget i ledelsen igjen etter bare seks minutter. Og det var starten på elleve minutter der Fløy styrte alt.

Erlend Skagestad satte inn dagens fineste mål utav ingenting på en nydelig skru etter et kvarters spill, og Christian Tveit la på til 4-1 da det på ny sviktet i forsvar hos Start.

– Det er en periode av kampen der vi ødelegger for oss selv, er en 20-minuttersperiode tidlig i 2. omgang der vi slipper inn tre mål. Vi er puslete i forsvarsspillet vårt. Vi er puslete i duellspillet vårt og da blir vi straffet for det, sier Starts trener.

Det hjalp heller ikke på at Start ble redusert til ti mann etter at Jens Kristian Skogmo pådro seg to gule kort i løpet av ti minutter. Første gule kortet ble gitt etter 57 minutter, mens det andre gule kortet skjedde da Skogmo sparket ballen rett i ansiktet på en motspiller etter at dommeren hadde blåst. Denne spilleren lå sågar nede etter en duell i forkant av den situasjonen.

Kampens dommer delte totalt ut fem gule kort i kampen og la til og med til seks minutter spilletid etter 2. omgang, til tross for at det ble gitt instrukser om to da det var spilt 89 minutter. Det ga iallfall Start nok sjanser til å kunne klare å sikre inn 4-4, men det ville seg ikke.

Med Fløys seier ble det full stopp for Start i årets cup.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/325640315″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]