KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny hjemmeseier etter dramatisk 1. omgang

Det endte til slutt 3-1 til Start i toppkampen mot Ull/Kisa. Kampen vil selvfølgelig huskes for målene, men også for 20 minutter stopp i spillet som følge av en hodeskade på bortelagets midtstopper Ciise Abshir etter snaue 40 minutter.

Det var en stillingskrig i store deler av 1. omgang med Start som hadde de største sjansene. Etter 39 minutter fikk Start et frispark fra rundt 30 meter. Daniel Aase slo innlegget inn mot forsvaret til Ullensaker/Kisa. Tapio Heikkilä og Ciise Abshir gikk opp i samme duell, begge gikk ned i kunstgresset med det som kunne se ut som hodet først. Tapio Heikkilä kom seg raskt opp igjen. Dessverre gikk det ikke like bra for Ullensaker/Kisas forsvarer. Han ble liggende stille innenfor bortelagets 16 meter og fikk medisinsk behandling. Til applaus fra publikum ble han til slutt fraktet til ambulanse på båre og kjørt avsted.

Etter de tjue minuttene med stopp i spillet, besluttet dommerteamet å legge til minimum seks minutter ekstra spilletid og de ble veldig innholdsrike spillemessig.

Daniel Aase fikk sendt avgårde et nydelig innlegg som Espen Børufsen stanget i mål forbi Stefan Hagerup. Men Børufsen skapte en situasjon som minnet veldig om det som skjedde i Glimt. Frisparket fra Niklas Sandberg gikk i mål til utligning.

Etter hvilen var det Start som kom best i gang og det tok ikke mer enn ti minutter før Start tok ledelsen igjen. På en nydelig kontring kunne Daniel Aase og Jens Kristian Skogmo kombinere. Skogmo sendte avgårde et innlegg som Segberg traff på og sendte Start opp i 2-1.

Ull/Kisa klarte ikke å svare på målet og det var heller Start som kunne øke sin ledelse ved Espen Børufsen som med utsiden av venstrefoten kunne score fra rundt 20 meter etter at bortelaget bommet med klareringen.